Suntem  asistent autorizat Millenium Insurance Broker S.A. Numarul autorizatiei este RAJ516780/26.08.2020. Acumulat avem peste 25 de ani de experiență în domeniul asigurarilor din România și din străinătate.  Poti avea siguranta ca Asigurescu.ro este cea mai bună soluție pentru tine. Avem o vocație specială. Succesul nostru este să te întâlnim, nu foarte des și doar pentru o perioadă scurtă de timp. Ceea ce oferim însă, este prezent în aproape fiecare moment al vieții. Toată bucuria, confortul care te înconjoară pot fi cu adevărat ale tale dacă îți păstrezi lucrurile importante, familia, casa, mașina, sănătatea, animalul de companie etc. în siguranta. 
Millenium Insurance Broker S.A. (MIB) este o companie de brokeraj in asigurari, autorizata conform Legii 32/2000, in baza avizului nr. 96/18.12.2001 emis de catre Comisia de Supravegherea Asigurarilor. Este in prezent unul dintre cei mai mari, respectati si cunoscuti brokeri de asigurare din Romania, are un Capital Social Subscris si varsat integral numerar in suma de 328.469 lei, fata de minimul de 150.000 lei cerut de legea asigurarilor.Calitatea serviciilor oferite este demonstrata atat de certificarea ISO 9001 pe care o are, cat si de cresterea constanta a nivelului de prime intermediate si a portofoliului de clienti.
ASIGURESCU.RO

Garanția prețului 100%

Garantam 100%  ca politele RCA incheiate  de pe ASIGURESCU.RO sunt conforme cu preturile  practicate de asiguratori, și nu găsiti nicăieri mai ieftin de la aceeași asiguratori. În cazul în care RCA-ul  încheiat pe site-ul nostru diferă de prima de asigurare  percepută de asigurător și acest lucru vă afectează în mod negativ vom rambursa diferența.
ASIGURESCU.RO

Partener autoDNA

autoDNA este unul dintre cele mai mari site-uri din Europa si din intreaga lume care ofera rapoarte de istoric al vehiculelor si alte verificari online dupa seria de sasiu. Rapoartele de istoric auto autoDNA ofera informatii despre masinile la mana a doua si istoricul acestora. Serviciul  ofera rapoarte de istoric individuale ale masinilor precum si acces la informatii de la cei mai mari furnizori de date din industria auto-moto la nivel mondial. Datorita rapoartelor  foarte multi cumparatori sunt protejati de la a cumpara masini la mana a doua cu istoric necomunicat.autoDNA interogheaza milioane de baze de date despre vehicule la mana a doua. Toate informatiile gasite sunt prezentate intr-o maniera simpla si usor de inteles sub forma rapoartelor de istoric ale vehiculelor. Stim ca utilizatorii site-ului nostru vor sa primeasca informatiile clare si complete. Reactualizam baza de date in mod constant si sistematic si cream parteneriate noi pentru a satisface nevoile clientilor nostri.